4gamers.be

Accessoires voor Nintendo Switch gelekt

Door Jay, 11-01-2017 14:22

In aanloop naar een nieuwe Nintendo Switch presentatie aanstaande vrijdag zijn enkele accessoires voor het nieuwe platform gelekt. Het gaat om "working concepts" van Hori, dat een officiële licentie heeft voor het maken en verkopen van de accessoires. Het gaat om zaken als screen protectors, stickers, controllers en een oplaadstation. Interessant is dat bij de controllers meteen ook een fighting stick controller zit, wat doet vermoeden dat de Nintendo Switch relatief snel een fighting game zal krijgen. Eerder dat al een gerucht de ronde dat een port van Super Smash Bros. for Wii U naar de Switch zou komen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair