4gamers.be

Shovel Knight op weg naar Switch

Door YoniVL, 12-01-2017 10:15, bron: yachtclubgames

Shovel Knight: Treasure Trove en Shovel Knight: Specter of Torment zullen allebei hun weg vinden naar de Nintendo Switch. Dat heeft ontwikkelaar Yacht Club Games bekend gemaakt. Treasure Trove is eigenlijk een update van de originele game, die ook voor iedereen die de originele game in zijn bezit heeft geldt. Treasure Trove bevat naast de standaardgame ook de Plague of Shadows en de nieuwe Specter of Torment campagne. Spelers die de game nog niet hebben, die kunnen later het hele pakket kopen of enkel losse delen. Het hele pakket zal wel iets duurder zijn dan de game nu kost.

Daarnaast komt er ook een Body Swap Mode, waarbij het geslacht van Shovel Knight en Shield Knight omgewisseld worden. Nog groter nieuws is waarschijnlijk dat de co-op mode ook beschikbaar zal gemaakt worden voor alle platformen en niet meer enkel op Wii U.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair