4gamers.be

Hacker dreigt ermee Halo Wars 2 te lekken

Door Jay, 12-01-2017 13:10, bron: neogaf

GameCheat13 is bij de Halo community bekend als de hacker die onaangekondigde Halo 5 assets heeft gelekt en onlangs slaagde hij er ook in om de soundtrack van Halo Wars 2 te bemachtigen. Die plaatste hij vervolgens integraal op YouTube en aan Microsoft liet hij weten hoe hij dat voor elkaar had gekregen. Microsoft kon natuurlijk niet met de actie lachen en heeft hem inmiddels permanent van Xbox Live gebannen, wat inhoudt dat hij ook zijn games kwijt is.

De hacker heeft er nu mee gedreigd om een volledige pc build van Halo Wars 2, die hij dus blijkbaar ook kon bemachtigen, te verkopen aan eenders wie indien Microsoft hem niet opnieuw toegang zou geven tot Xbox Live. De tweets waarin hij de bedreigingen uitte, zijn inmiddels wel weer verwijderd, dus het is niet duidelijk in hoeverre hij ermee door wil gaan. Indien Halo Wars 2, dat normaal 21 februari verschijnt, op deze manier toch gelekt wordt, zou dat wel eens een domper op de feestvreugde van fans kunnen zijn, aangezien zo het internet al snel vol zal staan met spoilers.

Halo Wars 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.