4gamers.be

Volgende week Mission Select voor Dishonored 2

Door YoniVL, 13-01-2017 11:27, bron: https://bethesda.net/en/article/5eX5NlZf8I6AMwSswCsQ/dishonored-2-update-custom-difficulty-and-mission-select

Vaaf volgende week zal het mogelijk zijn om zelf missies te kiezen of de moeilijkheid aan te passen in Dishonored 2. Op pc worden de nieuwe opties op 18 januari toegevoegd. Op consoles is dat pas vanaf 23 januari en Bethesda voegt er ook nog aan toe dat het over een b├Ętaversie gaat. Mogelijk worden er in de nabije toekomst dus nog enkele wijzingen doorgevoerd. Voor het aanpassen van de moeilijkheid zal je beschikken over een twintigtal sliders, waarmee je een hele reeks gameplayelementen kan aanpassen om een missie moeilijker of eenvoudiger te maken. De Iron Mode voegt dan weer permadeath toe en schrapt de mogelijkheid om manueel te saven.

Dishonored 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.