4gamers.be

Game Mode voor Windows 10 bevestigd

Door Jay, 16-01-2017 12:41, bron: news

Eerder al was er een gerucht over een Game Mode voor Windows 10 en dat die er komt, is nu officieel bevestigd. Wat we er exact van mogen verwachten, is wel nog niet onthuld, maar wel werd al gezegd dat de Game Mode er niet enkel voor UWP-games is. Ook Win32-games zullen er dus van kunnen profiteren, wat inhoudt dat in principe ook bijvoorbeeld Steam- en Origin-games zullen kunnen profiteren van de Game Mode, die bepaalde resources van Windows 10 vrijmaakt speciaal voor de games die gespeeld worden.

De Game Mode zou onderdeel zijn van de Creators Update waar Microsoft momenteel nog aan werkt. Die komt er voor zowel Windows 10 als Xbox One en brengt voor Xbox One onder meer een verbeterde Guide met zich mee, evenals een nieuwe Achievement tracking overlay, Gamescore leaderboard, een nieuw Cortana design en controls voor background music. Ook zou de algemene performance verbeterd worden. Voor Windows 10 en Xbox One samen komt er geïntegreerde support voor Beam, de streaming service van Microsoft, evenals Clubds, Looking For Group en de nieuwe Arena tournaments.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair