4gamers.be

Flinke update op komst voor Titanfall 2

Door YoniVL, 17-01-2017 09:55, bron: vg247

Respawn heeft een grote nieuwe update aangekondigd voor Titanfall 2. Die voegt een aantal kleine veranderingen toe, maar vooral ook nieuw maps en een nieuwe mode. De nieuwe mode heet Live Fire en wordt 6v6 gespeeld, waarbij er wordt gefocust op gevechten in kleine ruimtes. Er worden maximaal vijf rondes van één minuut gespeeld en er zijn geen respawns mogelijk. Er is ook één neutrale vlag op de map, die één team kan vasthouden om zo een rondje te winnen. Speciaal voor deze mode worden ook twee nieuwe maps toegevoegd: Stacks en Meadow. Voor Coliseum komt er met Columns ook één nieuwe map trouwens.

Er komt ook een UI-update, waarbij alle verschillende modes samen worden gebracht op één scherm wanneer je een playlist wil samenstellen. Zo moeten spelers eenvoudiger hun eigen lijsten kunnen samenstellen. Een exacte datum voor de nieuwe update is nog niet vrijgegeven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair