4gamers.be

Russische uitgever krijgt Warface van Crytek in handen

Door Jay, 18-01-2017 11:19

My.com, een grote Russische uitgever die in handen is van het Russische internetbedrijf Mail.Ru, heeft naar eigen zeggen de rechten verworven voor het uitgeven van Warface in Europa en Noord-Amerika, te beginnen vanaf februari. Warface is de free-to-play online shooter van Crytek. In Rusland is de game redelijk populair, maar bij ons kwam de game nooit echt van de grond. Voor andere regio's werd trouwens al samengewerkt met Mail.Ru.

Vorige maand nog liet Crytek weten dat het verschillende studio's moest sluiten omdat het financieel (opnieuw) in de problemen zat. Uiteindelijk kon heel wat achterstallig loon vervolgens toch betaald worden, hetgeen vermoedelijk lukte door de centjes van Mail.Ru, dat de game nu dus ook in het Westen zal uitgeven, terwijl Crytek zelf nog de ontwikkeling en ondersteuning in handen houdt. Naar verluidt heeft Mail.Ru ook de rechten voor Warface 2 in handen, maar die game is officieel nog niet bevestigd.

Warface screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.