4gamers.be

De verschillen tussen Zelda: Breath of the Wild op Wii U en Switch

Door Jay, 18-01-2017 11:43

Nintendo heeft de verschillen tussen de Wii U- en Switch-versie van The Legend of Zelda: Breath of the Wild uit de doeken gedaan. Al bij al zijn de verschillen beperkt, maar ze zijn er wel. Zo zal de Wii U-versie op tv een resolutie van 720p hebben, terwijl de Switch-versie op tv in 900p te spelen is. Beide versies zullen wel een frame rate van 30fps hebben.

Verder zal de Switch-versie betere omgevingsgeluiden hebben, waardoor het geluid van gras, water etc. beter tot zijn recht zou komen in de open wereld. Verder worden natuurlijk andere knoppen gebruikt voor elke versie en is de Switch-versie de enige die nog speciale edities krijgt met collector's items.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair