4gamers.be

Nintendo bespreekt 4 nieuwe Fire Emblem games

Door Phazon, 19-01-2017 11:50

Nintendo heeft gisterenavond een Fire Emblem Direct uitgezonden, waarin heel wat nieuwe games gepresenteerd werden.

Allereerst is er een gloednieuwe Fire Emblem game op weg naar de 3DS. Reeds op 17 mei kunnen we aan de slag met Fire Emblem Echoes: Shadows of Valentia. Het is een soort van herbeleving en remake van de tweede Fire Emblem-game in de serie, genaamd Fire Emblem Gaiden. Naast de game zullen er op die dag ook twee nieuwe Amiibo, Alm en Celcia, verschijnen. 

Vervolgens liet men ook al weten dat een nieuwe Fire Emblem op weg is naar de Nintendo Switch console. Het zal de eerste keer in jaren zijn dat de serie terug naar een 'home console' komt, maar we zullen nog tot 2018 moeten wachten om de game te kunnen spelen. Beelden werden helaas nog niet getoond.

Vorige week wist Nintendo ons te vertellen dat men samen met Tecmo Koei een Fire Emblem Warriors game aan het voorbereiden is. In de herfst van dit jaar zal de game verkrijgbaar zijn op de Nintendo Switch en de New Nintendo 3DS-familie (N3DS & N3DS XL, NIET de 2DS/3DS/3DS XL).

Last but not least is er natuurlijk de mobiele Fire Emblem game. Fire Emblem Heroes zal een tactical RPG zijn die gebruik maakt van het zogenaamde gacha-principe om bepaalde personages in bezit te krijgen. Heel wat gamers zijn hier nog niet zo bekend mee, dus we raden je zeker aan om de Nintendo Direct eens in zijn geheel te bekijken. Fire Emblem Heroes zal op 2 februari op Android en iOS verkrijgbaar zijn.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.