4gamers.be

Kickstarter voor Apocalypse Now: The Game opgestart

Door YoniVL, 26-01-2017 13:40, bron: https://www.kickstarter.com/projects/fringerider/apocalypse-now-the-game

Ontwikkelaar Erebus LLC, die bestaat uit een aantal ex-ontwikkelaars van games als Fallout: New Vegas, Wasteland 2 en Far Cry, heeft een Kickstarter op poten gezet om een game te maken rond Apocalypse Now, het meesterwerk van Francis Ford Coppola. De makers willen voor hun game 900.000 dollar ophalen en hebben zelfs de goedkeuring gekregen van de regisseur zelf. Als ze er in slagen om 2,5 miljoen dollar op te halen, dan komt het spel ook naar PS4 en Xbox One. Momenteel wordt er immers enkel gedacht aan een pc-versie. De game moet een RPG worden die je zal meesleuren in de psychedelische wereld van de film. Volgens de makers is de game al meer dan 10 jaar in pre-productie, maar echte gameplaybeelden zijn er nog niet.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.