4gamers.be

MissingNo zorgt ook nu nog voor problemen

Door Jay, 30-01-2017 14:01

Wie Pokémon Red & Blue nog heeft gespeeld, of wie in het algemeen redelijk goed op de hoogte is van Pokémon, herinnert zich vast nog wel MissingNo, de "Pokémon" die eigenlijk geen Pokémon is en die je via een glitch kon bemachtigen. Nu Pokémon Bank sinds kort toelaat om je oude Pokémon van destijds naar Pokémon Sun & Moon te brengen, besloten sommige spelers te proberen om MissingNo over te hevelen. Dat bleek niet te kunnen, maar MissingNo liet zijn aanwezigheid wel blijken.

Wie Pokémon wil overzetten terwijl ook MissingNo in de box zit, zal de melding krijgen dat een bepaalde Pokémon niet overgezet kan worden en dat deze daarom uit de transferbox is gehaald. Hiermee wordt natuurlijk MissingNo bedoeld, omdat de game de "Pokémon" niet herkent. Het gevolg is echter dat, blijkbaar, een Pokémon die naast MissingNo stond in de box plots zijn naam krijgt, en ook andere namen van andere Pokémon kunnen plots gewijzigd zijn. Je Pikachu heet dan plots bijvoorbeeld MissingNo en je Caterpie heet Pikachu.

Buiten de namen die verwisseld worden lijkt MissingNo geen verdere impact te hebben, dus al bij al valt het nog mee. De namen van overgeplaatste Pokémon kunnen na een transfer echter niet meer aangepast worden, dus wie echt wil dat zijn Pokémon de juiste naam of nickname heeft, kan MissingNo beter achterwege laten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.