4gamers.be

Battlefield CTE aangekondigd voor pc, PS4 en Xbox One

Door Jay, 31-01-2017 10:49, bron: https://www.battlefield.com/nl-nl/news/article/join-community-test-environment-battlefield-1

Begin dit jaar al werd een Community Test Environment voor Battlefield 1 geteased en nu heeft DICE de feature ook officieel aangekondigd. Een concrete releasedatum is er nog niet, maar de CTE zou "soon" naar pc komen en ook voor PS4 en Xbox One tracht men de CTE zo snel mogelijk uit te rollen.

Wie wil helpen met het testen van nieuwigheden kan zich dus aanmelden voor de CTE. De Battlefield 1 Premium Pass in je bezit hebben is wel een vereiste om kans te maken, maar een gegarandeerde plaats krijg je er niet mee.

Battlefield 1 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.