4gamers.be

PETA protesteert tegen bont in Warhammer universum

Door Jay, 31-01-2017 12:03, bron: pcgamer

Dierenrechtenorganisatie PETA heeft Games Workshop een brief gestuurd waarin gevraagd wordt om bont voortaan achterwege te laten in het Warhammer 40K universum. Dat heel wat Warhammer personages bont dragen zou volgens PETA namelijk de boodschap geven dat bont oké is, terwijl bont volgens PETA natuurlijk niet oké is, niet in 2017 en ook niet in 40,000. PETA waardeert naar eigen zeggen wel het fictionele karakter van Warhammer, maar het kan volgens de organisatie dus ook best zonder bont.

In het verleden heeft PETA zijn pijlen al meermaals op games gericht, waarbij je je dan afvraagt of dat nu echt nodig is om een anders op zich nobele boodschap over te brengen. Om jullie geheugen op te frissen, een overzichtje:

► PETA wil realistisch slachten van varkens in Farming Simulator 17
► PETA lanceert Kitten Squad voor PS4 en PS Vita
► PETA lanceert diervriendelijke Minecraft server
► PETA richt pijlen op Pokémon en McDonald's
► PETA en StarCraft: "Zerglings hebben ook gevoelens"
► PETA boos op Assassin's Creed IV: Black Flage wegens walvisjacht
► PETA neemt Mario en Pokémon op de korrel
► PETA boos op Mario
► PETA boos op Battlefield 3

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.