4gamers.be

Krijgen we eind dit jaar Far Cry 5?

Door Jay, 02-02-2017 12:39, bron: sggaminginfo

Voorlopig is nog niet veel bekend over de eindejaarsplannen van Ubisoft. Mogelijk krijgen we dan een nieuwe Assassin's Creed voorgeschoteld, maar ook Far Cry 5 lijkt een reële mogelijkheid, zeker nu de game blijkbaar al in het systeem van winkelketen Gamestop zit.

Website SG Gaming had vernomen dat Far Cry 5 al in het systeem van Gamestop zat en dat met een releasedatum van 26 november 2017. Mogelijk is dat echter een placeholder aangezien het een zondag is, terwijl games doorgaans niet op een zondag verschijnen. Vervolgens hebben ze Gamestop op verschillende manieren gecontacteerd (mail, telefoon, ...) en telkens werd bevestigd dat Far Cry 5 in het systeem zit, met een verwachte release in november.

Doorgaans krijgen retailers al sneller info van uitgevers dan wij, dus de kans is reëel dat Far Cry 5 er effectief zit aan te komen. Tot we een officiële bevestiging krijgen van Ubisoft echter blijft dit natuurlijk slechts een gerucht en speculatie.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.