4gamers.be

Meer info over story DLC voor Mafia III

Door Jay, 03-02-2017 10:43

Ontwikkelaar Hangar 13 heeft wat meer informatie vrijgegeven over de story DLC die er nog zit aan te komen voor Mafia III. In totaal staan er nog drie story expansions op de planning, waarvan de eerste eind maart verschijnt. Die heet Faster, Baby! en draait rond Lincoln die samenwerkt met Roxy Laveau, een sister-in-arms, om een corrupte sheriff aan te pakken die Civil Rights-activisten terroriseert. Deze uitbreiding brengt snelle wagens, dramatische achtervolgingen en een nieuw deel van New Bordeaux met zich mee.

De tweede uitbreiding, Stones Unturned, komt in mei en brengt een samenwerking tussen Lincoln en een CIA-agent genaamd John Donovan. Zij zullen samen een rivaliteit tot een einde brengen die begon in de door oorlog verscheurde jungle van Vietnam.

Sign of the Times tot slot verschijnt in juli en laat Lincoln het opnemen tegen een sekte die verantwoordelijk is voor een reeks rituele moorden. Deze DLC brengt je van onder meer naar de oude bayou.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.