4gamers.be

Take-Two heeft licenties uitgedeeld voor gameverfilmingen

Door Jay, 13-02-2017 14:06, bron: thesixthaxis

Strauss Zelnick, CEO van Take-Two, heeft gezegd dat zijn bedrijf licenties heeft uitgedeeld voor de verfilming van "enkele" van hun games. Daarbij benadrukte Zelnick wel dat Take-Two zelf de films niet zal maken en dat het zelf ook geen centjes investeert. Wat gameverfilmingen betreft is Take-Two volgens Zelnick echter open-minded en dus bereid om licenties te verstrekken, tenminste wanneer Take-Two zelf wat creatieve controle behoudt.

Om welke gameverfilmingen het gaat, is trouwens niet bekend. Dat er een Borderlands film zit aan te komen, was al geweten, en van de BioShock film is bekend dat die er waarschijnlijk niet meer zal komen nadat Ken Levine destijds de stekker uit het project trok. Het zou natuurlijk kunnen dat Take-Two er nu op eigen houtje mee verder gaat, maar dat valt nog af te wachten. Voorts lijkt een GTA-film onwaarschijnlijk, terwijl XCOM en Mafia goede kandidaten lijken. Ook Red Dead Redemption zou kunnen aangezien westerns de laatste tijd weer wat zijn teruggekomen op het grote scherm.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.