4gamers.be

Hint patch Watch_Dogs 2 al naar locatie voor nieuwe game?

Door Jay, 15-02-2017 10:39, bron: vg247

Watch_Dogs 2 heeft een nieuwe patch ontvangen. Die ontgrendelt enkele nieuwe gebieden ter voorbereiding van de nieuwe DLC. Ook zijn nieuwe emotes en kledij van de partij. Het interessantste echter is het feit dat de patch het einde van de game aanpast. Er komt namelijk een stukje bij, waarbij mogelijk al gehint wordt naar een derde game en diens locatie.

Omwille van spoilers gaan we hier niet alles uit de doeken doen, maar het nieuwe einde kan hier bekeken worden (vanaf 2:17 komt het nieuwe deel). De coördinaten die we te zien krijgen verwijzen mogelijk naar Brixton, Londen.

In hoeverre er ooit een derde Watch_Dogs game komt, valt natuurlijk nog af te wachten. Watch_Dogs 2 deed het qua verkoop niet zo goed, hoewel de game heel wat verbeteringen kreeg tegenover het eerste deel. Het zou dan ook kunnen dat Ubisoft er voorlopig mee ophoudt, of dat een pauze wordt ingelast. De laatste tijd dan weer zou de verkoop volgens Ubisoft wel verbeterd zijn, dus misschien kent Watch_Dogs 2 gewoon een trage start, net als Rainbow Six Siege, en is er toch nog toekomstperspectief.

Watch Dogs 2 screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair