4gamers.be

"Kinderachtige" werknemers Valve verantwoordelijk voor Half-Life 3 teasers

Door Jay, 18-02-2017 00:00, bron: venturebeat

Dat Half-Life 3 ooit nog zal verschijnen, valt inmiddels sterk te betwijfelen. Dat neemt echter niet weg dat vanuit Valve zelf af en toe bewust verwarring gezaaid lijkt te worden, onder meer door Half-Life 3 teasers die af en toe eens opduiken, bijvoorbeeld in patch notes of game codes. Of wat te denken van de Half-Life 3 t-shirts die medewerkers van Valve ooit eens hebben gedragen tijdens de Game Developers Conference?

De nieuwste melding van een "Half-Life 3 spotting" kwam er recent op basis van onderstaande foto. Op het eerste zicht is er niet meteen iets dat de aandacht trekt, maar wie beter naar het scherm op de achtergrond kijkt, ziet het Half-Life icoon met een 3 erbij. Wat de "w3" eronder betekent, is niet bekend, maar het loutere feit dat er blijkbaar een icoontje staat van Half-Life 3 was genoeg om de speculaties weer aan te wakkeren.

Toen de top van Valve ermee geconfronteerd werd, was die evenwel snel om de verwachtingen te temperen. Greg Coomer liet weten dat dergelijke iconen al lang regelmatig opduiken in de kantoren van Valve, maar dat men niet weet wie ze er heeft gezet of wat ze precies inhouden of betekenen. Gabe Newell dan weer bevestigde dat enkele "kinderachtige" werknemers van Valve eens Half-Life 3 t-shirts hebben gedragen tijdens de Game Developers Conference.

Kortom: sommige werknemers van Valve lachen al eens graag door Half-Life 3 hints te droppen, goed wetende dat er eigenlijk niets van aan is. Maar misschien doen ze meer dan alleen maar een grapje maken natuurlijk, misschien houden ze ook de hoop en de mythe in leven.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair