4gamers.be

Little Nightmares krijgt reeks comics

Door Jay, 17-02-2017 10:16

Bandai Namco en Titan Comics hebben aangekondigd dat er een miniserie comics komt, gebaseerd op Little Nightmares, het sfeervolle, surreële puzzelspel van Tarsier Studios dat 28 april verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One. Ook de eerste van vier comics zal dan verschijnen.

De comics volgen, net als de game, Six, een meisje dat terechtkomt in een nest vol monsters onder The Maw, een grimmige voerbak voor de verdorven zielen van de wereld. Ook een plek vol duistere geheimen, ver uit het zicht van de buitenwereld. De eerste comic wordt geschreven door Dan Watters en Alex Paknadel, allebei bekend van Assassin's Creed: Uprising, en geïllustreerd door Aaron Alexovich, bekend van Heart Shaped Skull.

  

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair