4gamers.be

Bethesda bevestigt E3-persconferentie

Door Jay, 17-02-2017 12:42

Bethesda heeft bevestigd dat het ook dit jaar een eigen E3-persconferentie zal houden. Die zal opnieuw op zondag plaatsvinden, dus het feit dat Microsoft nu is verhuisd naar zondag verandert niets aan de planning van Bethesda. Wel is het zo dat beide persconferentie enkel in de VS zelf op zondag plaatsvinden. De persconferentie van Bethesda zou qua uur namelijk ongeveer op hetzelfde moment plaatsvinden als vorig jaar, wat in de praktijk betekent rond 04:00 onze tijd in de nacht van zondag op maandag. De persconferentie van Microsoft staat gepland voor zondagavond om 23:00 onze tijd.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair