4gamers.be

Artwork opgedoken van sci-fi game van Sony Santa Monica

Door Jay, 17-02-2017 15:12, bron: nerdleaks

In 2014 verloor Sony Santa Monica heel wat werknemers als gevolg van het annuleren van een nieuw IP dat de studio exclusief voor PS4 ontwikkelde. Naar verluidt ging het om een sci-fi game, maar verder was er niet veel over bekend. Nu echter zijn via de persoonlijke website van de leider van het concept artwork team wat stukjes artwork opgedoken die waarschijnlijk afkomstig zijn van het opgedoekte project. Inmiddels is het artwork al verwijderd, maar op het internet verdwijnt natuurlijk niets, tenzij fatsoen en zelfwaarde natuurlijk, maar dat is een andere kwestie.

De game zou als codenaam Darkside hebben gedragen, en op basis van het artwork vergelijken sommigen de game met Avatar van James Cameron. We lijken enerzijds namelijk mensen te zien die over geavanceerde technologie beschikken, en anderzijds zien we een schijnbaar buitenaardse planeet waar een mensachtig ras leeft, naast en met de lokale fauna en flora. Mogelijk hebben zij het niet zo begrepen op de komst van de mens.

 

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair