4gamers.be

Outcast: Second Contact uitgesteld tot najaar

Door Jay, 22-02-2017 11:45

Outcast: Second Contact zou normaal volgende maand verschijnen, maar de release is nu uitgesteld tot het najaar. De extra tijd die men zo heeft zal men gebruiken om de graphics en gameplay te verbeteren. De HD-remake staat gepland voor pc, PS4 en Xbox One.

"Outcast vindt plaats in de nabije toekomst. De mensheid heeft pas het bestaan ontdekt van een parallelle wereld, Adelpha. De Amerikaanse overheid, die achter de ontdekking zat, stuurt een sonde om de zaak te onderzoeken. Het experiment lijkt geslaagd, tot een bewoner van Adelpha, een Talan, de sonde aanvalt. Daarmee veroorzaakt hij een verstoring van de ruimte-tijd die de aarde dreigt te vernietigen.

Jij bent Cutter Slade, een voormalige kracht van de Special Forces, en escorteert een groep wetenschappers die de sonde moet vinden en repareren. Niets gaat echter als gepland, en zo raak je steeds dieper verstrikt in een spannend avontuur op een onbekende planeet, met het lot van twee werelden op je schouders."

Outcast: Second Contact screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.