4gamers.be

Middle-Earth: Shadow of War gelekt

Door Jay, 27-02-2017 09:50, bron: vg247

Via winkelketen Target is Middle-Earth: Shadow of War gelekt. Plots stond de game te pronken op de website van Target, wat natuurlijk een foutje was aangezien de game officieel nog niet aangekondigd is. De info is inmiddels verwijderd, maar het kwaad is geschied.

Middle-Earth: Shadow of War is natuurlijk een vervolg op Middle-Earth: Shadow of Mordor, dat enigszins uit het niets opdook en erg goed wist te scoren, onder meer door het vernieuwende Nemesis systeem. Dat keert ook terug in Shadow of War. Verder zou je in de game een nieuwe Ring of Power smeden, om zo Sauron en zijn ringwraiths het vuur aan de schenen te leggen met je eigen leger van orcs.

Ook via Target kwam al een Gold Edition van 99 dollar naar buiten. Die zou toegang geven tot vier uitbreidingen. Slaughter Tribe en Outlaw Tribe zijn twee zogenaamde Nemesis expansions die een nieuwe orc tribe met zich meebrengen, wat nieuwe vijanden, volgers, missies, mogelijkheden, wapens, updates voor je fortress en meer betekent. Blade of Galadriel en The Desolation of Mordor dan weer zouden twee story expansions zijn.

Nu is het natuurlijk de vraag wanneer Shadow of War officieel onthuld wordt. Mogelijk is dat volgende week al, op 8 maart. Eerder dit jaar namelijk werd via IGN France Warner Bros. nieuws met een Shadow of Mordor-sfeertje geteased voor 8 maart, maar vreemd genoeg was die aankondiging nergens bij Warner Bros. zelf te bespeuren. De kans is dan ook groot dat het om een exclusief nieuwtje voor IGN gaat, dat nu natuurlijk deels in het water valt omdat de game al gelekt is. Of Warner Bros. nu beslist de onthulling te vervroegen dan wel gewoon nog te wachten tot volgende week, valt af te wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.