4gamers.be

Ubisoft werkt aan Avatar game

Door Jay, 01-03-2017 10:23

Ubisoft heeft aangekondigd dat het werkt aan een Avatar game. Het betreft een samenwerking met filmbedrijf Lightstorm Entertainment en Fox Interactive. De game speelt zich af op Pandora, de maan waar ook de film van James Cameron zich afspeelde.

Veel details zijn nog niet bekend over de game, maar ontwikkelaar van dienst is Ubisoft Massive Entertainment, dat ons The Division bracht. De game wordt ontwikkeld met de Snowdrop engine, die ook voor The Division gebruikt werd en die blijkbaar ook nog gebruikt wordt voor enkele andere, nog niet aangekondigde projecten van Ubisoft. Verder beschrijft Ubisoft zelf de Avatar game als een "revolutionaire" game voor pc en consoles.

Naar een releaseperiode is het voorlopig nog gissen. Normaal zitten er nog vier Avatar films aan te komen, waarvan de eerste eind 2018 zou verschijnen en de tweede ergens in 2020. Al bij al ziet het er dus naar uit dat de game nog wel een tijdje op zich kan laten wachten.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair