4gamers.be

Nieuwe Pokémon film keert terug naar het begin

Door Jay, 02-03-2017 13:39

In juli verschijnt in Japan een nieuwe Pokémon film, genaamd Pokémon The Movie: I Choose You! Een eerdere teaser deed al vermoeden dat het om een soort reboot ging en dat wordt nu ook bevestigd via onderstaande trailer. De film keert terug naar het prille begin en toont hoe Ash en Pikachu uiteindelijk beste maatjes worden na een niet al te denderend begin van de vriendschap.

De ondertitel van film verwijst naar de eerste (Japanse) episode van de Pokémon anime, die ook I Choose You! heet, en die de zich ontwikkelende vriendschap tussen Ash en Pikachu toont. Pokémon veteranen herinneren het zich waarschijnlijk nog als de dag van gisteren, maar Pokémon gaat inmiddels al zolang mee dat heel wat kinderen van vandaag weinig of niets weten van dat prille begin. De films die de laatste jaren zijn verschenen zijn dan ook vooral op hen gericht, om hen wat meer achtergrond te geven omtrent de origine van bepaalde zaken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair