4gamers.be

Ruilen in Pokémon GO kan enkel als je in elkaars buurt bent

Door Jay, 03-03-2017 15:48, bron: polygon

Dit jaar zitten er nog enkele grote updates aan te komen voor Pokémon GO, waaronder waarschijnlijk PvP combat. Ook het ruilen van Pokémon tussen spelers staat nog op het programma, en daat heeft senior product manager Tatsuo Nomura nu wat meer informatie over gegeven. Het zal namelijk zo zijn dat je in elkaars buurt moet zijn om te ruilen. Online ruilen met iemand aan de andere kant van de wereld zal dus niet mogelijk zijn. Volgens Nomura is dit altijd al de visie die men had voor het ruilen in Pokémon GO, omdat zo opnieuw het sociale karakter van de game in de schijnwerpers wordt geplaatst.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair