4gamers.be

Deze week update voor No Man's Sky

Door Jay, 08-03-2017 09:44

No Man's Sky laat nog eens van zich horen. Hello Games heeft aangekondigd dat deze week nog een nieuwe update voor de game wordt gelanceerd. Dat zal alleszins het geval zijn voor de pc-versie, maar of ook de PS4-versie dan meteen de update krijgt, is voorlopig niet bekend. De zogenaamde Path Finder update zou onder meer een nieuw voertuig met zich meebrengen voor de exploratie van planeten. Mogelijk gaat het om een buggy.

Op een concrete releasedatum en meer details is het nog wachten. Inmiddels wordt alvast vermoed dat de Path Finder update er niet toevallig nu zit aan te komen, en dat de update een knipoog is naar die andere space exploration game die er zit aan te komen, Mass Effect: Andromeda.

No Man's Sky screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair