4gamers.be

Rockstar gaf al 90.000 dollar aan hackers

Door Jay, 08-03-2017 15:31, bron: vg247

Rockstar, bekend van GTA en Red Dead Redemption, heeft al meer dan 90.000 dollar uitgekeerd aan hackers. Sinds een tijdje doet Rockstar namelijk een beroep op hackers voor het opsporen van bugs en mogelijk gevaarlijke beveiligingsrisico's waar hun websites en online platformen mogelijk aan blootgesteld worden. Voor alle duidelijkheid: dit gaat niet om de games van Rockstar.

Per bug die voor het eerst geïdentificeerd wordt en die enkel aan Rockstar gerapporteerd wordt, krijgt de ontdekker in kwestie minstens 150 dollar, maar dat bedrag kan aardig oplopen, afhankelijk van de ernst van het ontdekte probleem. Momenteel zouden al 155 bugs gerapporteerd zijn, waarvoor Rockstar dus al 90.000 dollar uitkeerde. Dat is een gemiddelde van 580 dollar per ontdekte bug.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair