4gamers.be

Twee nieuwe uitbreidingen voor The Division aangekondigd

Door Jay, 09-03-2017 10:58

Ubisoft heeft een tipje van de sluier opgelicht wat het tweede jaar van The Division betreft. Daarin zouden twee nieuwe uitbreidingen gelanceerd worden. Het goede nieuws is dat deze nieuwe uitbreidingen gratis zullen zijn. Het minder goede nieuws voor sommige fans is dat ze niet meteen veel story content zullen bevatten.

De eerste uitbreiding zou gebaseerd zijn op een event systeem dat spelers naar allerlei nieuwe activiteiten lokt. De aard van die activiteiten zou erg divers zijn en daardoor zouden spelers ook regelmatig moeten goochelen met hun loadout. Een competitief element via leaderboards en unieke items als beloning zouden spelers moeten stimuleren om hiermee aan de slag te gaan. Deze uitbreiding zou ook een systeem met zich meebrengen om het spelers makkelijk te maken snel te wisselen tussen hun favoriete loadouts. Ook zouden een soort van achievements geïntroduceerd worden om de vaardigheden van spelers in de verf te zetten.

Over de tweede uitbreiding is nog niet veel bekend, maar ze zou wel meer op content focussen. Dat betekent evenwel niet meteen nieuwe story missions, omdat het blijkbaar moeilijk is om traditionele main story missions te integreren in de game. "Narratieve" content zou echter wel nog steeds komen, maar daarbij gaat het dan vermoedelijk om kleinere, op zichzelf staande verhalen binnen aparte missies, los van de overkoepelende verhaallijn.

Het doel voor het tweede jaar van The Division is voor Ubisoft om de game nieuw leven in te blazen en spelers opnieuw aan te trekken door hen nieuwe uitdagingen, mogelijkheden en beloningen te bieden.

Tom Clancy's The Division screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.