4gamers.be

Media streaming diensten komen uiteindelijk naar Nintendo Switch

Door Jay, 09-03-2017 11:07, bron: https://www.washingtonpost.com/news/the-switch/wp/2017/03/08/nintendos-u-s-ceo-responds-to-our-biggest-gripes-with-the-switch/?utm_term=.30f1c9742b27

De Nintendo Switch beschikt momenteel niet over bepaalde media (streaming) diensten die andere consoles wel hebben, zoals YouTube en Netflix. Er is wel een internetbrowser aanwezig, maar die is erg standaard en dat is het dan ook. Reggie Fils-Aime, baas van Nintendo of America, heeft echter tijdens een interview gezegd dat die media streaming services uiteindelijk ook wel naar de Switch zullen komen. Wanneer dat dan precies is, valt nog af te wachten, maar hij zei ook dat zulke diensten nu eenmaal geen prioriteit zijn voor Nintendo. De Nintendo Switch is in eerste instantie namelijk bedoeld voor games, dus daar ligt de focus.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.