4gamers.be

Farpoint en PlayStation VR Aim Controller verschijnen in bundel

Door Jay, 09-03-2017 11:15

Farpoint, een shooter die speciaal ontwikkeld wordt voor PlayStation VR, kreeg onlangs al een releasedatum van 16 mei, al wordt hier en daar nu ook gesproken over een release op 17 mei. Die dag zou ook de PlayStation VR Aim Controller verschijnen en inmiddels is duidelijk geworden dat die controller in een bundel met de game verschijnt, al kan je de game ook los kopen om dan met de DualShock 4 te spelen.

De playStation VR Aim Controller heeft ingebouwde motion sensors, die samen met de lichtgevende bol samenwerken met de PlayStation Camera om je bewegingen te detecteren. Dankzij ingebouwde rumble krijg je ook real-time feedback telkens je de trigger overhaalt.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.