4gamers.be

Blizzard onderneemt actie tegen verkoop van dungeon runs

Door Jay, 10-03-2017 13:56

Lange tijd heeft Blizzard een oogje dichtgeknepen wat de praktijk van het verkopen van dungeon runs betreft, maar daar is nu een einde aan gekomen. Blizzard heeft namelijk heel wat topspelers van sterke clans een slag van de banhamer verkocht om zo een signaal te geven aan de rest van de spelers. Het gaat daarbij om spelers die bewust geld vroegen om low-level spelers doorheen dungeons te helpen. Daar maakten ze ook actief reclame voor. Blizzard zegt dat dit duidelijk tegen de gebruikersvoorwaarden is. Als er wat dit betreft geen verandering komt bij spelers, zullen in de toekomst zwaardere straffen worden uitgedeeld, en niet alleen aan topspelers die het aanbieden maar ook aan spelers die er gebruik van maken.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair