4gamers.be

Teaset South Park iets voor Nintendo?

Door Jay, 14-03-2017 09:03

Door een tweet die via de Twitter-account van South Park de wereld is ingestuurd stellen mensen zich momenteel de vraag of South Park wat aan het teasen is omtrent Nintendo. De tweet lijkt te verwijzen naar de afleveringen omtrent de release van de Wii, waarbij Cartman zich liet invriezen om zo het wachten sneller voorbij te laten gaan. Als er effectief wat geteased wordt en het dus niet zomaar om een terugblik gaat naar aanleiding van een actuele sneeuwstorm, lijken twee dingen voor de hand te liggen als mogelijkheid: ofwel zit Nintendo er opnieuw aan te komen in een aflevering, ofwel komt South Park: The Fractured but Whole ook naar de Nintendo Switch.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair