4gamers.be

Nieuwe geruchten over StarCraft: Remastered

Door Jay, 14-03-2017 14:00, bron: sportsseoul

Er zijn weer wat geruchten opgedoken omtrent een mogelijke remaster van de originele StarCraft. Bronnen binnen de industrie zouden hebben verklaard dat Blizzard mikt op een release in mei of juni, en dat het concreet gaat over een remaster met verbeterde graphics en een betere integratie bij Battle.net, terwijl de gameplay ongewijzigd zou blijven. Tijdens BlizzCon 2016 zou Blizzard de plannen voor een remaster al onthuld hebben tegenover (Koreaanse) insiders, voornamelijk casters en sponsoren.

Voor de officiƫle onthulling zou Blizzard in eerste instantie op Zuid-Korea mikken en wat dat betreft zou een onthulling blijkbaar volgende week al mogelijk zijn, maar of dat ook zal gebeuren valt nog af te wachten. Ook voor de launch zelf zou Blizzard grootse plannen hebben in Zuid-Korea.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair