4gamers.be

1500 For Honor spelers krijgen ban voor AFK farming

Door Jay, 14-03-2017 15:59

Ubisoft heeft 1500 For Honor spelers een tik van de banhamer gegeven, al is het wel een ban van slechts drie dagen. De spelers in kwestie maakten zich schuldig aan AFK farming, waardoor ze beloningen konden krijgen in de game terwijl ze eigenlijk niet actief aan het spelen waren. Dat kan door de game te laten denken dat je speelt, bijvoorbeeld met behulp van een auto clicker, maar zelfs wat plakband rond een controller of muis kan daarvoor dienen.

Nog eens 4000 andere spelers zijn geĆÆdentificeerd door Ubisoft als zijnde net gestarte AFK farmers. Zij hebben een waarschuwing gekregen, maar kunnen nog een effectieve ban krijgen als ze hun leven in For Honor niet beteren.

For Honor screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair