4gamers.be

Post-launch content Tekken 7 voorgesteld

Door Jay, 16-03-2017 11:36

Bandai Namco heeft de post-launch content voor Tekken 7 voorgesteld, zij het eerder oppervlakkig en nog niet heel concreet. Komende zomer zouden we ons mogen verwachten aan een nieuwe mode en nieuwe kostuums, gevolgd door een eerste guest character in de winter. In de lente van 2018 is het dan de beurt aan een tweede guest character. Deze twee guest characters zijn afkomstig van andere games, en komen er ter aanvulling van Akuma van Street Fighter, die ook een guest character is voor Tekken 7. Beide guest characters brengen ook een nieuw stage en speciale kostuums met zich mee.

Voor Tekken 7, dat begin juni verschijnt voor pc, PS4 en Xbox One, zal natuurlijk ook een Season Pass krijgen. Naast de drie DLC-pakketjes levert die ook nog 35 exclusieve metallic costumes op.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair