4gamers.be

Microsoft test chat transcriptie in Halo Wars 2

Door YoniVL, 16-03-2017 14:36, bron: https://blogs.msdn.microsoft.com/accessibility/2017/03/15/game-chat-transcription-feature-available-today-in-halo-wars-2-for-xbox-one-and-windows-10-pcs/

Microsoft is in Halo Wars 2 gestart met een test rond het transcriberen van de chat in de game. Dat wil zeggen dat gesproken tekst wordt omgezet naar geschreven tekst en omgekeerd. Gamers die gebruik willen maken van het nieuwe snufje, die moeten even naar de settings gaan in de game en daar het juiste vakje aanvinken. Je kan zelfs een bepaalde stem uitkiezen. Voorlopig is de service enkel beschikbaar in Halo Wars 2, maar later moet het ook naar andere games komen. We weten ook niet of het werkt in het Nederlands.

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven op dit artikel.

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2019 door 4Entertainment bvba.