4gamers.be

Betalen voor Source Crystals in Injustice 2

Door Jay, 16-03-2017 15:25

NetherRealm heeft informatie onthuld omtrent Source Crystals, een in-game currency in Injustice 2 die je blijkbaar alleen maar kan krijgen door er echte centjes voor te betalen. Source Crystals zouden wel enkel gebruikt kunnen worden voor cosmetische zaken, al is dat ook weer niet helemaal waar.

In eerste instantie zijn Source Crystals bedoeld voor cosmetische zaken. Je kan ze gebruiken voor Premiere Skins, shaders en de Transform Gear feature. Premiere Skins voorzien een reeds bestaand personage van een compleet nieuwe look en stem, waardoor ze, afgezien van de aanvallen, een nieuwe personage worden. Shaders passen enkel het kleurenpatroon van een outfit aan en de Transform Gear feature laat je de ene met de andere outfit vervangen.

Tot nu toe louter cosmetisch dus, maar de Source Crystals kan je ook gebruiken om "tijd te besparen". Wanneer je één personage zelf tot level 20 hebt gekregen, kan je de Source Crystals namelijk gebruiken om andere personages snel tot level 20 te krijgen. Pay-to-win is het natuurlijk niet, maar de bewering van NetherRealm dat de in-game currency helemaal geen effect heeft op progressie is ook niet helemaal waar.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair