4gamers.be

Kind krijgt nota omdat het scheldt met "Hanzo main"

Door Jay, 18-03-2017 00:00

Kinderen vangen vaak meer op van hun ouders dan je zou denken en dat is nogmaals gebleken toen de dochter van een zekere Allie, die afgaande op haar Twitch fan is van Overwatch, met een nota thuis kwam van de naschoolse opvang. Het meisje zou een ander kind namelijk hebben uitgescholden voor "Hanzo main", een populair verwijt in de Overwatch community, nadat het andere kind haar potlood had afgenomen. Blijkbaar heeft de dochter van Allie de nota ook nog zelf verbeterd, want aanvankelijk stond er Hanso in plaats van Hanzo. De vraag is nu of het ooit nog goed zal komen met dit kind.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair