4gamers.be

Japanner bereikt na 7 jaar maximale aantal stappen met Pokémon pedometer

Door Jay, 18-03-2017 00:01, bron: kotaku

Na zeven jaar is het de Japanse Twitter-gebruiker Suica eindelijk gelukt om het maximale aantal stappen te bereiken met de Pokéwalker, een pedometer die gebundeld kwam bij Pokémon HeartGold en SoulSilver. Dat maximale aantal stappen is 9.999.999, oftewel net geen 10 miljoen dus.

Na de 9.999.999ste stap stopt de pedometer met tellen, maar om de prestatie te vieren krijgt de gebruiker wel een dikke proficiat als boodschap, evenals een Star Berry. Niet meteen een beloning om over naar huis te schrijven, maar in dit geval is de reis erheen belangrijker dan de beloning op zich natuurlijk.

 

Suica is trouwens niet de eerste die het maximale aantal stappen wist te bereiken. In 2013 slaagde YouTuber Brian Salguero daar ook al in. Hij deed er toen 3 jaar over. De reden waarom onze Japanse vriend er aanzienlijk langer over deed, moet vermoedelijk gezocht worden bij zijn dagelijkse transportmiddel. Hij verplaatst zich namelijk veelal met de fiets, waardoor stappen minder nauwkeurig geregistreerd worden en het hele proces veel langer duurt.

 

Pokemon HeartGold Version

  • Release: 26/03/2010
  • Ontwikkelaar: Nintendo
  • Uitgever: Nintendo

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair