4gamers.be

Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker’s Memory aangekondigd

Door Jay, 20-03-2017 09:39

Via de nieuwste editie van het Japanse V-Jump magazine heeft Bandai Namco Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory aangekondigd voor PS4 en PS Vita. De protagonist is Keisuke Amazawa, die in de wereld van hackers duikt nadat hij beschuldigd wordt van een misdaad waar hij helemaal niets van weet.

De nieuwe game zou een "andere kant" van het verhaal vertellen in vergelijking met de vorige game, Digimon Story: Cyber Sleuth, wat mogelijk inhoudt dat bekende gezichten passeren. Ook zouden ruim 300 Digimon weer van de partij zijn. Qua gameplay zou de nieuwe game gebaseerd zijn op de vorige, wat gelijkaardige systemen als Digi-Fam inhoudt.

Natuurlijk zullen wel wat nieuwigheden van de partij zijn, zoals nieuwe support skills voor de Digimon die je zal opvoeden, en een uitbreiding van mogelijke vechtstrategieën. Ook zal de eerste game inbegrepen zitten, handig dus voor wie die nog niet gespeeld heeft.

Dit jaar ergens zou Digimon Story: Cyber Sleuth Hacker's Memory verschijnen voor PS4 en PS Vita, zij het voorlopig enkel in Japan.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair