4gamers.be

Vacature voor The Evil Within 2 opgedoken

Door Jay, 20-03-2017 11:41, bron: neogaf

Er is een privévacature opgedoken voor Psycho Break 2. Psycho Break is de Japanse naam van The Evil Within, dus de vacature is waarschijnlijk bedoeld voor The Evil Within 2.

Veel geeft de vacature niet prijs en over de echtheid ervan bestaat nog enige twijfel, maar als de vacature echt is, is het wel een eerste indicatie dat The Evil Within 2 effectief in ontwikkeling is.

Dat The Evil Within 2 in ontwikkeling zou zijn, is op zich niet zo verrassend. Zowel Bethesda als Tango Gameworks stonden in het verleden erg positief tegenover een sequel. Bethesda zag het als een volwaardig nieuw IP en bij Tango Gameworks wilden ze er een echte franchise van maken. Bovendien deed de eerste game het qua verkoop en ontvangst niet slecht.

Als The Evil Within 2 er effectief zit aan te komen, zou het kunnen dat we er meer van te zien krijgen tijdens de E3-show van Bethesda. Mogelijk laat ook een release dan niet erg lang meer op zich wachten, aangezien het zou kunnen dat de game al twee in ontwikkeling zou kunnen zijn. Het is namelijk bekend dat Tango Gameworks al twee jaar aan een nieuwe game werkt, al is niet bekend welke game. Vacatures van destijds onthulden ook al interessante zaken, zoals het gebruik van de Unreal Engine en multiplayer. De Unreal Engine zou een oplossing kunnen zijn voor de technische mankementjes waar de eerste game mee af te rekenen had.

The Evil Within screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.