4gamers.be

Recruteert Game Freak voor Pokémon Switch-game?

Door Jay, 20-03-2017 15:23, bron: siliconera

Vorig jaar al dook een gerucht op over de komst van Pokémon Sun & Moon naar de Nintendo Switch, zij het dan in de vorm van een derde game die voorlopig Pokémon Stars zou heten. De game zou qua content grotendeels hetzelfde zijn als de 3DS-games, maar dan met nog wat extraatjes en betere in-game character models. Wat daar precies van aan is, valt nog af te wachten, maar een vacature van Game Freak, bekend van de Pokémon-games, doet alleszins wel sterk vermoeden dat er inderdaad wordt gewerkt aan een Pokémon-game voor de Switch.

De vacature die is opgedoken vermeldt Pokémon niet als dusdanig, maar heeft het wel over een consoleproject omtrent een "wereldwijd populaire RPG". Game Freak heeft ook wat kleinere, eigen titels ontwikkeld, maar we kennen de studio toch vooral als de hofleverancier van Pokémon-games voor Nintendo. De vacature doet dan ook sterk vermoeden dat er aan een Pokémon-game voor de Switch wordt gewerkt, ook al omdat men melding maakt van cartoonachtige personages, monsters en items.

Ongetwijfeld zal de toekomst meer duidelijkheid brengen omtrent de komst van Pokémon naar de Switch. De geruchten van vorig jaar waren redelijk geloofwaardig, dus dat Pokémon Sun & Moon naar de Switch komen, is zo goed als zeker. Of het om die game gaat waar hier melding van gemaakt wordt, valt echter nog af te wachten. Wie weet werkt Game Freak immers ook aan een compleet nieuwe Pokémon game voor de Switch. Natuurlijk kan het ook nog steeds zo zijn dat deze vacature helemaal geen betrekking heeft op Pokémon.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair