4gamers.be

Frank Rising DLC voor Dead Rising 4 verschijnt begin april

Door Jay, 21-03-2017 00:02

Capcom heeft laten weten dat de Frank Rising DLC voor Dead Rising 4 op 4 april verschijnt. De Frank Rising DLC is normaal de laatste DLC voor de game en doet denken aan de eerste game: Frank geraakt ge├»nfecteerd en moet in real-time op tijd een tegengif vinden, alvorens in een zombie te veranderen.

Reacties

  • littlewolvie

    Mja, tweede keer (nu ja, eigenlijk derde keer) dat Capcom het verpest door deze game exclusief te maken. Een kregen we (oorspronkelijk) niet op PS, twee dan weer wel, drie weer niet en vier moeten we een jaar op wachten. Mijn interesse in deze reeks is dan ook volledig weggeebt. En als ik zo snel even de verkoopcijfers bekijk van deel 4 t.o.v. deel 3, dan hebben ze er zo even een miljoen minder van verkocht, toch niet bepaald een succes zou ik zo denken. Toegegeven, het verkoopscijfer zal nog wel lichtjes aangroeien en het was uiteraard geen launch title, maar ik blijf het een merkwaardige (domme?) beslissing vinden. Benieuwd of Capcom tevreden is met dit verkoopcijfer? Hopelijk voor hen kan de zak geld van MS dit compenseren. Nu ja, binnen er paar maanden zullen er wel genoeg idioten zijn die dit spel alsnog op PS4 zullen aanschaffen, wat hen een vrijgeleide geeft om het volgende keer opnieuw te doen. :-(

    Reactie aangepast door littlewolvie om 2017-03-21 om 08:35

    • Geplaatst op 2017-03-21 om 08:35

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair