4gamers.be

Seasons binnenkort naar consoleversie Diablo III

Door Jay, 21-03-2017 14:01

Blizzard had vorig jaar al laten weten dat Seasons ook naar de consoleversie van Diablo III zou komen en nu is onthuld dat het binnenkort eindelijk zo ver is. Bij ons zal het eerste Season voor consoles van start gaan op 1 april om 01:00. Op dat moment gaat ook het 10de Season van start op pc.

Seasons zijn een concept waarbij spelers de kans krijgen om weer van nul te beginnen, met nieuwe uitdagingen en beloningen. Elk Season duurt drie maanden en na afloop keren de characters en loot weer terug naar de gewone game. De leaderboards worden dan weer leeg gemaakt en nieuwe uitdagingen worden gecreĆ«erd voor het volgende Season.

Diablo III screenshot

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.