4gamers.be

Battlefield 1 easter egg lijkt ode aan Up van Disney

Door Jay, 22-03-2017 14:17

Bij DICE stoppen ze graag heel wat easter eggs in hun Battlefield games en bij Battlefield 1 is dat niet anders. Ook de nieuwste uitbreiding voor Battlefield 1, die het Franse leger introduceert, heeft weer wat easter eggs met zich meegebracht, waaronder een die een ode lijkt te zijn aan de Disney-film Up. Door enkele wijnflessen kapot te schieten en vervolgens ook enkele windhanen te raken duikt namelijk in de verte plots een vliegend huis op van achter de bergen, met ballonnen in de kleuren van de Franse vlag.

Of de easter egg werkelijk verwijst naar Up is niet bekend, maar al bij al is die kans natuurlijk wel erg groot, ook al omdat de windhanen op de map erg lijken op de windhaan die in de film op het huis staat. Hoe dan ook weer een leuke easter egg dus.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair