4gamers.be

Assassin's Creed krijgt tv-serie

Door Jay, 23-03-2017 09:56, bron: https://www.reddit.com/r/assassinscreed/comments/60pj33/i_am_aymar_azaizia_head_of_content_for_assassins/

De crossmediale projecten van Ubisoft omtrent Assassin's Creed houden voorlopig niet op. Na de film van vorig jaar zit er nu ook een tv-serie aan te komen. Aymar Azaizia, head of content voor Assassin's Creed, bevestigde dat een tv-serie in de maak is tijdens een Reddit AMA. Hoewel hij nog niet veel details kon geven, stelde hij fans gerust door te zeggen dat men niet overhaast te werk gaat.

Mogelijk wordt de tv-serie gemaakt door Ubisoft Motion Picture, dat ook aan de film werkte en dat eerder ook al een Rabbids tv-show maakte. Deze afdeling van Ubisoft werkt ook aan een Splinter Cell film met Tom Hardy en een The Division film met Jake Gyllenhaal.

Vorig jaar bevestigde Ubisoft CEO Yves Guillemot overigens dat men in gesprek is met Netflix voor een tv-serie. De kans is groot dat het om de Assassin's Creed tv-serie gaat die nu bevestigd is.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.