4gamers.be

Poster van Destiny 2 gelekt

Door Jay, 23-03-2017 13:40, bron: neogaf

Update: Jason Schreier, een schrijver voor Kotaku, waar ze doorgaans net iets meer weten, heeft gezegd dat de poster echt is, en dat een officiële aankondiging normaal vandaag nog volgt.


Het staat min of meer in de sterren geschreven dat we dit jaar Destiny 2 op ons bord krijgen, maar officiële details daaromtrent zijn er voorlopig nog niet. Wel is inmiddels blijkbaar een poster van de game gelekt. De poster zou afkomstig zijn van een Italiaanse retailer. Nadat de poster opdook, kwam een Italiaanse website nog op de proppen met een gelijkaardige maar iets andere poster. In hoeverre ze authentiek zijn, is niet bekend.

Volgens de poster verschijnt Destiny 2 op 8 september, wat op zich geen verrassing is. Ook zit er blijkbaar een bèta aan te komen, mogelijk als pre-order bonus. Bovenaan heeft de poster voorts de blauwe randen die kenmerkend zijn voor games die een of andere exclusieve overeenkomst hebben met Sony, veelal om bepaalde content eerst op PlayStation platformen te lanceren.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2020 door 4Entertainment bvba.