4gamers.be

League of Legends speler zo boos dat hij hoofd door monitor ramt?

Door Jay, 24-03-2017 15:02, bron: kotaku

In een internetcafé in de Chinese stad Lanzhou heeft zich blijkbaar een incident voorgedaan waarbij een League of Legends speler zijn eigen hoofd dwars doorheen een monitor heeft geramd. Blijkbaar was hij erg boos op zijn volgens hem slecht spelende teamgenoten en daardoor ging hij compleet door het lint.

Een lokale verslaggever trok naar het internetcafé in kwestie om navraag te doen en blijkbaar wist het personeel te bevestigen dat het incident wel degelijk plaatsgevonden had. De manager daarentegen zou het hele voorval ontkend hebben.

Ook online worden vragen gesteld bij het verhaal. Volgens sommigen is het namelijk onmogelijk om je hoofd gewoon dwars door een monitor te rammen, laat staan dat het zo'n min of meer perfect rond gat achter zou laten. Wat er precies van aan is, zullen we mogelijk nooit weten, maar als het wel waar is, ziet het er toch betrekkelijk pijnlijk uit. Zo boos worden op je teamgenoten dat je hardware eraan moet geloven is sowieso geen goed idee natuurlijk.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair