4gamers.be

Levensgroot Summer Lesson beeld kost 21.000 euro

Door Jay, 25-03-2017 00:00

Summer Lesson is een virtual reality game van Bandai Namco waarin je de leermeester speelt van een schoolmeisje genaamd Hikari Miyamoto. Virtual reality maakt de beleving iets echter, maar het blijft natuurlijk een virtueel iets. Daarom is Bandai Namco nu op de proppen gekomen met een levensecht beeld van Hikari. Het is 160cm groot, wordt gemaakt met een geavanceerde 3D-printer, en kost omgerekend ongeveer 21.000 euro. Daarvoor krijg je er ook wel meteen een audioboodschap en brief van haar bij.

Alvorens het beeld te kopen vraagt Bandai Namco wel om even te kijken of je het geld wel kan missen. Ook moet je plaats hebben om het te zetten en moet je bij je gezinsleden vragen wat zij ervan vinden, zodat jij of zij niet voor verrassingen komen te staan. Ben je een eenzaat, dan is dat natuurlijk al een zorg minder, en misschien een reden te meer om dit beeld in huis te halen.

Reacties

Reageren

Alvorens je een reactie kan plaatsen, moet je eerst even inloggen of registreren. Heb je al een 4Gamers- of 4Tech-account? Log dan gewoon in, want beide sites gebruiken dezelfde account. Makkelijk toch?

Ik heb nog geen account

Registreren kan in minder dan 3 minuten! Klik hier om je te registreren.

Inloggen of registreren met een sociaal netwerk? Dat kan ook!

Inloggen met Steam

De inhoud van deze website is gelicentieerd onder een 'Attribution - Noncommercial - No Derivative Works 2.0' Licentie. 4Gamers maakt deel uit van de 4Entertainment bvba. Copyright 2011 - 2018 door 4Entertainment bvba.
hair style vbulletin indir frisur hair cut short hair